
Jordbær sorbett
Lettere å lage enn å smake.
Vi ville tilby en ingredienser liste ren og lett.
En forfriskende italiensk "gelato" butikk på ditt kjøkken.
Ingredienser:
160gr Vann
400gr Jordbær
1 pose "Sorbetto Mester"
½ sitron filtrert saft
Varm vannet i ei gryte som kan inneholde alle ingredienser.
Rundt 40°C: Ha i "Sorebtto Mester" og visp til blandingen er oppløst.
Rundt 65°C: Ha i bærene, hold gryta på varmen et par minutter til.
Fjern gryta fra komfyren og visp med en stavmikser.
La blandingen hvile i 30 minutter, for å kjøle litt ned. Lurt ut av vinduet ikke i kjøleskap eller i fryser.
Pisk blandingen med en stavmikser i ca 3-4 minutter, og hell blandingen i iskremmaskinen.
Maskinen som vi brukte tok ca en time. Følg bruksanvisningen til din iskremmaskin.
Din "Sorbetto" er klar.