Mørk sjokoladebiter

Sjokolade sorbett

Lettere å lage enn å smake.

Vi ville tilby en ingredienser liste ren og lett.

En forfriskende italiensk "sorbetto" butikk på ditt kjøkken.

Ingredienser:

406gr   vann

1         pose "Sorbetto Mester Sjokolade"

70gr    mørk sjokolade 64%
 

Varm vannet i ei gryte som kan inneholde alle ingredienser.

Rundt 40°C: Ha i "Sorbetto Mester Sjokolade" og visp til blandingen er oppløst.

Rundt 65°C: Ha i mørk sjokoladen og visp til den er oppløst. Fjern gryta fra komfyren.

La blandingen hvile i 30 minutter. Det anbefales å la blandingen hvile over natten i kjøleskap.

Pisk blandingen i 3-4 minutter, og hell blandingen i iskremmaskinen.

Følg bruksanvisningen til din iskremmaskin.

Din "Sorbetto Mester sjokolade" er klar.