
Sitron sorbett
Lettere å lage enn å smake.
Vi ville tilby en ingredienser liste ren og lett.
En forfriskende italiensk "gelato" butikk på ditt kjøkken.
Ingredienser:
405gr Vann
158gr Sitronsaft filtrert (4 eller 5 sitroner ca)
1 pose "Sorbetto Mester Sitron"
1 sitronskall rivet
Vask en sitron og riv skallet til den.
Det er viktig å filtrere sitronsaft med en sil når man klemmer sitroner.
Varm vannet i ei gryte som kan inneholde alle ingredienser.
Rundt 65°C: ha i "Sorbetto Mester Sitron" og visp til blandingen er oppløst.
Så fjern gryta fra komfyren og ha i sitronskallet rivet.
Legg til sitronsaft (filtrert) og miks alt med en stavmikser.
La blandingen hvile i 30 minutter ca, for å kjøle litt ned. Lurt ut av vinduet ikke i kjøleskap eller fryser.
Pisk blandingen med en stavmikser i ca 3-4 minutter, og hell blandingen i iskremmaskinen.
Følg bruksanvisningen til din iskremmaskin.
Din "Sorbetto mester Sitron" er klar.