sitroner

Sitron sorbett

Lettere å lage enn å smake.

Vi ville tilby en ingredienser liste ren og lett.

En forfriskende italiensk "gelato" butikk på ditt kjøkken.

Ingredienser:

405gr   Vann

158gr   Sitronsaft filtrert (4 eller 5 sitroner ca)

1 pose  "Sorbetto Mester Sitron"

1          sitronskall rivet
 

Vask en sitron og riv skallet til den.

Det er viktig å filtrere sitronsaft med en sil når man klemmer sitroner. 

Varm vannet i ei gryte som kan inneholde alle ingredienser.

Rundt 65°C: ha i "Sorbetto Mester Sitron" og visp til blandingen er oppløst.

Så fjern gryta fra komfyren og ha i sitronskallet rivet.

Legg til sitronsaft (filtrert) og miks alt med en stavmikser.

La blandingen hvile i 30 minutter ca, for å kjøle litt ned. Lurt ut av vinduet ikke i kjøleskap eller fryser.

Pisk blandingen med en stavmikser i ca 3-4 minutter, og hell blandingen i iskremmaskinen.

Følg bruksanvisningen til din iskremmaskin. 

Din "Sorbetto mester Sitron" er klar.