Serverer iskrem

gelato til proff fra proff

Fleksibel

Vi produserer og leverer ferske klare

blandinger som kan direkte i iskrem maskin.

Alle våre blandinger kan brukes med klassiske italiensk iskrem maskiner

og softis maskiner.

Lett bruk

Våre blandinger kan brukes av hvem som helst. Vi skal være med dere under hele etableringsfase og ved behov eller ønsker. Våre blandinger er like gode som lett å brukes. Direkte opp i iskrem maskin. 

Høy kvalitet

Vanilje, sjokolade, pistasj alle de klassiske og de mest ekstravagante smaker vi kan tilby. Lages ferske og med samme kvalitet som på en ekte italiensk is butikk i Italia.

Vi bruker mjølk fra Ostebygda direkte fra bønder. Norske råvarer med italiensk mat besettelse er den perfekte blandingen.

Lønnsom

Trovatelli italiensk is blandinger er den perfekte løsningen for å tilby ekte italiensk is laget av en "gelato mester kokk" med de beste norske råvarer på den perfekte prisen uten unødvendige avfall eller svin.

Tilpasset

I tillegg til mest ønskede smaker kan Tiziana lage oppskrifter ved behov.

Deres restaurant eller anledning krever en minneverdig og ugjentakelig italiensk is opplevelse, ta gjerne kontakt for å forvandle deres ønsker til virkelighet.

Økologisk 

Italiensk is laget med råmelk fra Ostebygda er god for helse, for sjel og for jorda. Norske råvarer brukes for det meste, kort reist italiensk is. Den lages fersk for å tilby det beste produktet til den minste miljøpåvirkningen.

Contact

Ikke nøl å ta kontakt

  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Instagram
Thanks for submitting!