Varme behandling til Gelato eller Sorbetto


Når varmes det vann eller melk til "Sorbetto Mester" eller "Gelato Mester" er det viktig å nå 65/70°C.

På denne måten blandingen løses i væske på en jevnligere måte.






Om du eier ikke en termometer, ikke noe problem😉.

👉Når vannet er nesten på koketemperatur, når du ser de første boblene kommer opp fra bunnen. Det er riktig tidspunkt.

👉 For mjølk tiden er inne for å ha blandingen opp i når du ser en lett damp kommer opp fra mjølka.


Klassisk sjokolade krever litt mer oppmerksomhet.🤔 Når dampen dukker opp fra mjølka ha "Gelato Mester Klassisk Sjokolade" opp i kjelen og fortsette å varme. Når blandingen er helt løst i mjølka vent et par minutter så legge til mørk sjokolade. Hvis kan du bruke en termometer, pass på at temperaturen ikke går over 95 grader siden da skal kjennes en litt forbrent ettersmak. Om du ikke tilgang til en termometer ikke noe fare. Dampen kommer ha blandingen opp i - blandingen er helt løst vent 2 minutter - ha mørk sjokolade i kjelen - vent to minutter skru av varmen og spillet er ferdig👍🙂.

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle