Vaniglia gelato

Oppdatert: feb. 15

Det høres ut lett å lage, men det er ikke i dette tilfelle.

Mormoren var lett sint mot alle de kokkene som ses på TV å lage store og kompliserte forretter. Hun pleide å si at alle kunne ha laget mat på slik måte og flere skulle lykkes på det som gjelder smaksopplevelse.

De burde prøve å få bestefaren din til å bli fornøyd med bare en tallerken med tagliatelle, for å se hva skjer. For en kokkens test det var det. Så hvordan klarer du det? Kom det lett å spørre. Råvarer min lille gutt, hemmeligheten er i de råvarene.


Få ingredienser kreves for å lage vaniglia smaken, derfor må de være av beste kvalitet. Men det er ikke bare det. Man må ha stor kunnskap og en besatt lidenskap for å ta ut fortreffeligheten fra enkle ting.

håndlaget italiensk gelato vanilje:

melk, fløte, dekstrose, sukker, glukose, johannesbrødkjernemel, skummetmelkpulver, vanilje stang.


håndlaget italiensk gelato vanilje

Næringsinnhold i 100g:

Energi 193Kcal/809K -

Karbohydrater 24,4g - Fett 9,1 -Proteiner 3,2

29 visninger

ADDRESSE

Høvik

CONTACT

 

brevdue@trovatelli.no

HOURS

 

OPEN DAILY

10AM-8PM

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now