top of page

Start pakke til å bli en italiensk is mester kokk

Hei🤗, nå er vi super spente ved å presentere vår ny linje av blandinger klare til bruk for å kunne lage ekte italiensk is (Gelato hvordan den liker å kalles) hjem.


Nå har du mulighet til å lage din egen favoritt smak, og ikke bare den. Med våre blandinger og en husholdnings iskrem maskin resultater er målløs. Vi har hatt hjelp av noen av våre flotte følgere. De har hatt sjanse til å teste på forhånd Tizianas blandinger og fikk vi mange gode tilbakemeldinger og alle var fornøyde med resultat og smak.


Så tiden er inne, for å bli en ekte "Gelato mester kokk".


Start pakke inneholder:

- 5 poser Gelato Mester (man kan lage ulike smak blant annet vanilje, hvitkaffe, stracciatella ogv. Brukes også som base til pistasj, hasselnøtt og mandel)

- 3 poser Sorbetto Mester (fantasi er grense med denne blandingen. Alle typer bær, flest frukter eller grønnsaker, masse oppskrifter er på vei.)

- 2 poser Sorbetto Mester Sitron (sitron er den enkleste og samtidig den vanskeligste smak å lages. Derfor måtte Tiziana utvikle en helt blanding selv.)

- 3 poser Gelato Mester Klassisk Sjokolade (den kunne ikke mangle. Mest solgt, mest smakt, mest elsket)

- 1 minibeger med Hasselnøtt pasta fra Piemonte «la Trilobata» kvalitet. Eller kjent som sogneprestens hatt. (brukes med Gelato Mester blanding)

- 1 minibeger Pistasj Pesto fra Sicilia. Pesto pistasj er en kvernet pasta kvalitet som garanterer smak og tekstur. I pesto brukes utelukkende pistasj nøtter 100%. (brukes med Gelato Mester blanding)

- 1 minibeger Mandel pasta fra Italia. Den er ikke berømt som dens nøtter slektninger, uansett mandel er en friskende smak som tilpasser flere anledninger. (brukes med Gelato Mester blanding)


Hele pakka tilbyr å lage mer enn 12,8 liter Gelato (italiensk is) blant annet klassisk sjokolade, pistasj, hasselnøtt og jo mer og mer.

Ta gjerne kontakt om du ønsker å kjøpe vår «Gelato mester kokk» pakke eller er det noe du lurer på.

75 visninger0 kommentarer
bottom of page