Ingen oppmerksomhet. takkJeg kan ikke fatte hvorfor flere potetchips er så bråkete, altfor bråkete.

Å tiltrekke så mye oppmerksomhet når man tar en pause for seg selv?

Det er akkurat fra alt, fra dere alle som en pause tas.


Gelato er mer diskret, ikke noe lyd fra munnen og ingen lyd rundt meg. Det er som om man gjør engler i snøen. Det er bare meg selv, snøen og den blåe himmelen.

Ekte nytelse.

Vellyst kanskje. Jeg er litt usikker om det sistnevnte ordet, men skjønte jeg vel at det er et svært positivt ord i henhold til hvordan vokser bruker det når de beskriver en natt eller en kvinne.

Alt dette minner meg den gangen da morfar tok meg til "Santa Monica circuit" datiden bilbanens navn.

Det foregikk testkjøring for en F1 bil, Ferrari F1-86 for å være presis. Etter at bilen ble testet i noen runder, den stoppet foran stallens box med flere mekaniker rundt. Få øyeblikkene og verdens forsvant, alle lyder i løpet av et brøkdel av sekund stoppet for å stirre den røde dronningen. Det er vanskelig å forklare slik emosjonen med mitt niårings ordforråd, den må absolutt oppleves hvis det finnes mulighet.

Mekanikere fortsette med sin jobb, mens den svenske piloten ser ut som han har lært seg bra italiensk språk krydret med mye hånd bevegelser. Lydene er tilbake litt ved litt og ser ut som alle roper mitt navn. Luca har blitt den eneste lyden som sprer seg rundt verden, "Skruing av mekaniker lydes Luca, fugler lydes Luca, til og mer bestefaren lydes Luca og noen lyder til.. noe som: kom igjen for faen vi må ut av gårde. Bestemoren venter på oss".

"Unnskyld morfar, men jeg kunne ikke høre en drit!"

Gino smiler og nikkende sier: "når en F1 bilmotor stoppes, Gud skru av volumet av verden for å ha litt fred". Så søt er bestefaren min, tanken har ikke forlatt hodet mitt, da en femmer (som han er vant å kalle klapper) landet på min bakhodet og roper: "ikke bruk slike ord din lille betalingsudyktig".

"Ok, fy. Kan jeg få en gelato etterpå?"

187 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle