sjokolade.jpg

Klassisk Sjokolade Gelato

Lettere å lage enn å smake.

Vi ville tilby en ingredienser liste ren og lett.

En forfriskende italiensk "gelato" butikk på ditt kjøkken.

Ingredienser:

507gr    helmelk

47gr      kremfløte

1 pose "Gelato Mester Sjokolade"

65gr      Mørk sjokolade 64%
 

Varm melk i ei gryte som kan inneholde alle ingredienser.

Rundt 40°C: Ha i "Gelato Mester Sjokolade" og vispe til blandingen er oppløst.

Rundt 50°C: Ha i kremfløte, hold gryta på varmen.

Rundt 75°C: Ha i mørk sjokoladen. Visp til sjokoladen er oppløst så fjern gryta fra komfyren.

La smaken hvile i 30 minutter. Det anbefales å la blandingen hvile over natten i kjøleskap.

Pisk blandingen med en stavmikser i ca 3-4 minutter, og hell blandingen i iskremmaskinen.

Følg bruksanvisningen til din maskin.

Din "Gelato Mester Sjokolade" er klar. 👍🥰

Denne smaken er mest kjent med navnet Klassisk Sjokolade.