close-up-view-nuts-concept-arrangement_23-2148678200.jpg

Hasselnøtt gelato

Lettere å lage enn å smake.

Vi ville tilby en ingredienser liste ren og lett.

En forfriskende italiensk "gelato" butikk på ditt kjøkken.

Ingredienser:

525gr     helmelk

1 pose    "Gelato Mester"

1 beger   Hasselnøtt pasta "Tonda Gentile"
 

Varm melk i ei gryte som kan inneholde alle ingredienser.

Rundt 40°C: Ha i "Gelato Mester" og visp til blandingen er oppløst.

Fjern gryta fra komfyren og ha i hasselnøtt pasta, hele beger.

Pisk blandingen med en stavmikser.

La blandingen hvile i 30 minutter. Det anbefales å la blandingen hvile over natten i kjøleskap.

Pisk blandingen med en stavmikser i 3-4 minutter, og hell blandingen i iskremmaskin.

Følg bruksanvisningen til din maskin.

Din "Gelato Mester" hasselnøtt La Gentile er klar.👍🥰