Vanilje iskrem

Vanilje Gelato

Lettere å lage enn å smake.

Vi ville tilby en ingredienser liste ren og lett.

En forfriskende italiensk "gelato" butikk på ditt kjøkken.

Ingredienser:

5 dl      Hel melk

134 gr   Kremfløte

1 pose   "Gelato Mester"

1 stang   Vanilje
 

Varm melk i ei gryte som kan inneholde alle ingredienser.

Rundt 40°C: Ha i "Gelato Mester" med vanilje bønner. Visp til blandingen er oppløst.

Rundt 50°C: Ha i kremfløte, hold gryta på varmen.

Rundt 70°C: Ha i vanilje stang så dekk alt med plastfolie og la smaken hvile i 30 minutter. Det anbefales å la blandingen hvile over natten i kjøleskap.

Ta ut vanilje stangen og pisk med en stavmikser i 3-4 minutter, og hell blandingen i iskremmaskinen.

Følg Bruksanvisningen til din iskremmaskin.

Gelato-en din er klar. 👍