Ferske blåbær

Blåbær og ingefær sorbett

Lettere å lage enn å smake.

Vi ville tilby en ingredienser liste ren og lett.

En forfriskende italiensk "gelato" butikk på ditt kjøkken.

Ingredienser:

160gr   Vann

400gr  Blåbær

​30gr    Ingefær (det kan varieres i henhold til din smak)

1 pose  "Sorbetto Mester"
 

Varm vannet i ei gryte som kan inneholde alle ingredienser.

Rundt 40°C: Ha i "Sorebtto Mester" og visp til blandingen er oppløst.

Rundt 65°C: Ha i bærene og ingefær, hold gryta på varmen et par minutter til.

Fjern gryta fra komfyren og visp med en stavmikser.

La blandingen hvile i 30 minutter, for å kjøle litt ned. Lurt ut av vinduet ikke i kjøleskap eller i fryser.

Pisk blandingen med en stavmikser i ca 3-4 minutter, og hell blandingen i iskremmaskinen.

Maskinen som vi brukte tok ca en time. Følg bruksanvisningen til din iskremmaskin.

Din "Sorbetto" er klar.